Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

TRE KVÄLLAR KURS KUNGSHOLMEN GRÖN

Utveckla dina paddlingstekniker i staden!

Quick Details

Vuxen Från 18 år
kr3,990

KURSEN

3 onsdagskvällar i följd

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig mycket på kort tid. En rolig och lärorik kurs, som kommer att lyfta dig från en nybörjare till en säkrare kajakpaddlare. Vi varvar övningar med instruktioner och praktik i en lugn takt tillsammans med en erfaren kajakinstruktör, i en liten grupp där positiv uppmuntran och glädje hela tiden är ledorden. Du behöver ingen tidigare erfarenhet men du får ut mer av kursen om du har paddlat lite tidigare. Du har kanske genomfört ”vår prova på introduktion” med kursmoment enligt EPP Vit.

Det kommer att vara paddlingstekniker, säkerhetsinstruktioner och massor av övningar utformade för att bygga din styrka och självförtroende som kajakpaddlare samtidigt som vi skrattar och njuter av livet i en kajak.

Vi kommer att stanna på en lämplig plats för fika och bensträckare (OBS! Tag med egen matsäck). Vår kajakutrustning är i toppskick våra kajakinstruktörer är lokala, kvalificerade, och erfarna.

Vår kajakbrygga ligger mitt i hjärtat av staden på Kungsholmen ett par hundra meter ifrån Centralen, I karlbergskanalen strax under Barnhusbron närmaste adress är Pipersgatan 45   Grymt tillgängligt helt enkelt!

På köpet får man paddla i ”världens vackraste stad” Nordens Venedig som många kallar Stockholm för.

Även om du inte behöver någon tidigare erfarenhet för att gå kursen med oss, bör du kunna simma för att delta.

Kursmål

När du har genomfört kursen så har du kunskaper att göra kajakturer i skärgården med övernattning utan allt för exponerande och långa överfarter.